Medisit/Vermea

Medisit: De beste keus voor ZORGeloos zitten.

Innovatie en ambitie zijn de sleutelwoorden van Medisit. Dit is zo belangrijk dat we dit altijd blijven nastreven. Hierdoor maakt innovatie Medisit daarin ook uniek. Ergonomische oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van de vragen uit de markt.

Medisit is met name te vinden in ziekenhuizen, kantoren en laboratoria. Medisit heeft zijn eigen personeel mee laten lopen met specialisten die dagelijks gebruiken van onze producten die het werk moeten vergemakkelijken. Juist omdat zij de ervaring van de echte werkvloer hebben mogen opdoen heeft Medisit een feeling weten te creƫren met deze producten en zo meer op de wens in te spelen van de gebruiker en vooral de vragen die de gebruiker heeft in daad te kunnen beantwoorden.

Hierin is Medisit heel ver gegaan, zo zijn ze mee wezen lopen met een chirurg tijdens een operatie of hebben de prikpoli mogen ervaren. Juist door deze ervaring weet Medisit wat de behoeften zijn van de gebruiker en tegen welke zaken zij aanlopen.

De innovaties die dan nodig zijn komen dan echt aan het licht en dit kan dus alleen maar door het te ondervinden. Juist door de samenwerking met diverse specialisten sluiten onze producten altijd aan bij de eindgebruiker.

Dankzij de innovatie die Medisit hoog in het vaandel stelt, zijn de producten van nu al klaar voor de toekomst en kunnen onze producten ook aan de vraag in de toekomst voldoen.

Om volledig aan de vraag te kunnen voldoen configureren we bestaande oplossingen of ontwikkelingen we nieuwe oplossingen. Daarom mag de klant altijd erop vertrouwen dat Medist de beste oplossing heeft en daarmee comfortabel het werk kunnen uitvoeren.

Medisit begrijpt wat de markt nodig heeft. Een aanpassing aan een zadelkruk of tabouret maakt dat een ergonomische oplossing honderd procent aansluit bij de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Stamacon is trotse dealer van Medisit en wij mogen ervan uit gaan dat de producten van Medisit zijn ontwikkeld vanuit een meedenk oogpunt en echt onderscheidend zijn ten opzichte van andermans assortiment.