Blog

Na een lange periode zonder nieuwe blog, is het weer tijd voor een nieuwe blog.

Steeds vaker horen wij om ons heen dat mensen meer thuis willen gaan werken. Dit omdat men ervan overtuigd is productiever te zijn wanneer zij minder hoeven te reizen van huis naar het kantoor.

Zeker in tijden waarin het klimaat centraal staat denken steeds meer mensen na over zij een steentje hierin kunnen bijdragen. Minder reizen met de auto draagt daar zeker aan bij, maar er zijn zoveel meer dingen die men kan doen.

Voordat ik hier verder over uitwijk wil ik graag even wat andere zaken aan het licht brengen. Heel veel mensen denken steeds maar aan een gezond klimaat, gezonde leefomgeving. Zij denken aan steeds meer zaken wat er om hen heen gebeurd. Echter vergeten zij 1 belangrijk ding. Een gezonde leefomgeving is ook het creëren van een gezonde thuiswerkplek.

In het creëren van een gezonde thuiswerkplek kan het klimaat ook neutraal staan. Denk aan meubilair wat al is ingewerkt en zeker nog een 2e kans verdient. Of aan bureaustoelen welke gerecycled kunnen worden. Sommige modellen zijn tegenwoordig zelfs tot 95% recyclebaar. Zelfs met gebruikt meubilair creëert u een gezonde werkplek.

Met een gezond ingerichte werkplek bedoelen wij dat u het juiste bureau heeft. Het juiste bureau is een bureau welke in hoogte verstelbaar. Het bureau dient u namelijk op de hoogte van de armlegger van de bureaustoelen af te stellen. Daarnaast is het noodzakelijk om een bureaustoel aan te schaffen welke minimaal een EN-1335 normering heeft en u op de juiste manier zit. Wij kunnen u daarbij helpen in onze showroom. Wij meten u gratis in een bestaande bureaustoel in ons assortiment zodat u gezond kunt gaat zitten.

Conclusie:

Steeds meer mensen zetten zich in voor een gezonde leefomgeving. Denk hierbij aan het minder gebruik maken van de auto, minder verbruik van fossiele brandstoffen, maar de mensen vergeten daarbij ook om aan zichzelf te denken. Een gezonde leefomgeving, werkomgeving, werkplek op kantoor of thuis, wanneer al deze dingen te samen komen zal een ieder gezonder leven.