Stamacon B.V.
Hanzeweg 37-39.

Navigatie nummer 42039.
7418AV  Deventer.
Telefoon 0570-631110.
info@stamacon.nl
Algemene voorwaarden

Onze verzendkosten zijn gebaseerd op eigen vervoer, bij het ingeven van Uw postcode rekend de computer 1,00 euro per kilometer met een starttarief van € 17.50, exclusief 21% b.t.w.

Bij bezorging: leveren wij uitsluitend tot aan de deur parterre, of b.v. bij een bouwplaats tot het eind van de verharde weg.

LET WEL: DUS NIET BINNEN, BOVEN, KELDER !! Intern transport is niet voorzien, onze chauffeur komt alleen, de klant dient hulp te verlenen bij het uitladen.

Indien de factuur nog niet is voldaan, dient U contant bij de chauffeur af te rekenen !!  ( Pin apparaat bij de chauffeur aanwezig, let op vaak tot een maximum van 1250,--)

U kunt bij ons kiezen bij buro's, tafels, vergadertafels, gemonteerd of ongemonteerd. ( eenvoudige montage, d.m.v. schroeven en/of bouten.)

Al onze kasten zijn gemonteerd, op een enkele na, dit staat duidelijk in de beschrijving op de site. Dus houdt U er rekening mee dat sommige kasten niet door een trap opgang passen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% b.t.w.

Op de ingewerkte artikelen kunnen wij geen garantie geven, en zijn in de staat, zoals U uitgezocht en gezien heeft, mocht U ingewerkt meubilair via onze www.stamacon.nl bestellen, dan kunt U nagaan dat het artikel een krasje, dutje, vlekje e.d. heeft. (gebruikers slijtage).

Bij annuleren van een order, in nieuw meubilair, bent U verplicht, zie onze algemene voorwaarden, het gehele bedrag van de factuur aan ons te voldoen.

Bij annuleren van een order. van gebruikt ( ingewerkt meubilair) dat door onze chauffeur, bij U gebracht is, en U vind de goederen, niet in de staat zoals U ze voorgesteld had, of niet passend, brengen wij 30% van het totale bedrag in rekening.

Bij bestellingen van grote aantallen 20 stuks of meer, van een nieuw product, met een bedrag hoger dan 50,-- per stuk, dient een aanbetaling te geschieden van 30% van het factuur bedrag, bij de bestelling. Bij speciaal op maat gemaakt product is de aanbetaling 50% van het factuur bedrag.

 

Directie, Stamacon b.v. Hanzeweg 37-39 7418AV Deventer. Telefoon 0570-631110.