Stamacon B.V.
Hanzeweg 37-39.

Navigatie nummer 42039.
7418AV  Deventer.
Telefoon 0570-631110.
info@stamacon.nl
Algemene voorwaarden

Onze prijzen zijn INCLUSIEF montage voor levering en EXCLUSIEF bezorgkosten,

Bezorgkosten:Transport wordt verzorgd door onze eigen bezorgdienst.

De verzendkosten bedragen €1,- per killometer met een starttarief van €17,50 exclusief 21% B.T.W.

Levering tot aan de deur/parterre. Géén intern transport, desgewenst kan hiervoor een aparte offerte voor worden opgevraagd.

Bijna al onze producten zijn te groot voor de pakketservice. Wanneer u een klein artikel wilt bestellen, neemt u dan per mail of per telefoon contact met ons op. Dan kunnen we samen met u bekijken of u gewenste artikel eventueel als pakket kan worden verzonden. Wanneer dit tot de mogelijkheden behoort, dan kunnen de kosten ook lager uitvallen als dat de website aangeeft.

Facturen:

Internet bestelling dienen voor verzending te zijn voldaan, bij bezorging kunt u ook pinnen bij de chauffeur.

Montage:

Al onze producten worden standaard gemonteerd geleverd, desgewenst kunnen wij de producten ook ongemonteerd leveren. Dit dient u wel van te voren aan te geven.

Al onze kasten zijn gemonteerd, mits anders beschreven. Dus houdt u er rekening mee dat niet alle kasten door een trap opgang passen.

Prijzen:

Al onze prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Levering:

Ingewerkte meubels zijn altijd direct leverbaar, dit geldt ook voor grote aantallen.

Nieuwe meubels zijn wanneer niet op voorraad binnen 10 werkdagen leverbaar, mits anders nemen wij contact met u op.

Garantievoorwaarden:

Garantie wordt standaard gegeven op alle nieuwe kantoormeubelen, van 1 tot een maximum van 5 jaar. Dit verschilt per product.

Op ingewerkte meubels kunnen wij geen garantie geven, maar uiteraard wanneer er binnen 1 jaar er gebreken ontstaan kunt u uiteraard contact met ons opnemen om eventuele ontstane  problemen te verhelpen.

Al onze ingewerkte producten worden voor verkoop nagekeken en gecontroleerd. Uiteraard kunnen deze producten her en der gebruikssporen bevatten. Uiteraar bent u van harte welkom in onze showroom om de producten te bekijken, wanneer u besluit om een ingewerkt product online te bestellen doen wij onze uiterste best om het beste artikel naar u toe te zenden.

Annuleren:

Bij tijdig annuleren, tot maximaal 2 weken voor levering kunt uw order kosteloos annuleren (maatwerk en speciaalwerk uitgesloten). Wanneer u uw bestelling wilt annuleren binnen deze genoemde periode zullen echter kosten in rekening moeten brengen. Deze kosten bedragen 30% van de totale rekening.

Bij annuleren van een order met maatwerk, wordt er ten alle tijden kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen 100% van de kosten van het maatwerk.

Bij annuleren van een order van ingewerkt meubiliair dat door onze chauffeur bij u gebracht is. En de goederen bevinden zich niet in de staat zoals u ze van te voren had voorgesteld of niet passend zijn, zijn wij genoodzaakt om 30% van het totale bedrag in rekening te brengen. Voor levering kunt u zelf de gewenste meubels komen uitzoeken in onze  showroom. 

De bij ons gekochte producten kun u niet omruilen.